select

HAMA brengt de H456 230V compressor op de markt

dinsdag 29 juni 2021 Nieuwe compressor H456 230V met meer luchtopbrengst
De HAMA compressor H456 230V is de opvolger van de H455 230V compressor. HAMA wilde met de H456 nog meer luchtopbrengst uit de compressor halen, om zo nog beter de klant te helpen met het verspuiten van hun materialen. Met kleine, maar grote invloed van aanpassingen. Is de HAMA H456 compressor één van de betere compressor geworden op het gebied van de afbouw. Je kunt deze compressor zowel op grote bouwen en particulier gebruiken.

Nog hogere en constante opbrengst
De H456 compressor van HAMA wordt gebruikt in combinatie met de HAMA spackspuit of het reparatiepistool voor het verspuiten van spack of sierpleister. De H456 compressor is extreem robuust en zorgt voor hoge en constante opbrengt. Als er lucht nodig is dan levert HAMA deze, zodat de vakman zich volledig op het spuitbeeld kan richten. De HAMA compressor H456 komt op een luchtopbrengst meer dan 500 l/min. Ten opzichte van de compressor H455 is dat 15% meer luchtopbrengst. Door deze verbetering van de luchtopbrengst. Kunt u nog beter uw spuitkorrel instellen in combinatie met de HAMA Duo Power 2.0 spackspuitmachine van HAMA.

Krachtig onder alle omstandigheden
Een compressor die wordt gebruikt in de afbouw, moet bijzonder krachtig zijn in alle omstandigheden. Als onderdeel van de spuitinstallatie is het belangrijk dat deze dag in dag uit een stabiele druk levert voor een constant en optimaal spuitbeeld. Daarnaast moet de compressor ook compact zijn en makkelijk te transporteren. Vanzelfsprekend is de eis dat de compressor een lange levensduur moet hebben.

Duurzaam en betrouwbaar
De machines van HAMA zijn al bijna 50 jaar een begrip in de afbouw. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de machines staan garant voor een ongestoorde uitvoering van de spack- en pleisterwerkzaamheden. De compressoren van HAMA zijn gebouwd om perfect als één systeem samen te werken met de HAMA spackspuitmachines. Zo is de compressor ook mede verantwoordelijk voor het succes van de wereldwijd meest verkocht spackspuitmachine HAMA MC3V.

Optimaal spuitbeeld

De HAMA H456 combineert pure kracht met een handzaam formaat. De compressor is speciaal ontworpen en afgestemd voor het gebruik met de HAMA 230V spuitmachines en het HAMA reparatiepistool. De geleverde opbrengst zorgt voor een optimaal spuitbeeld bij spack en sierpleister.

Groot luchtfilter
Ondanks het zéér compacte formaat, levert de HAMA H456 dankzij een perfecte integratie van alle componenten een hoge en constante opbrengst tot 8 bar. En dankzij de montage van een extra groot luchtfilter, blijft de luchtopbrengst ook in stoffige en zware omstandigheden op een hoog en constant niveau.

Investering in kwaliteit
De H456 compressor van HAMA is gezien de betrouwbaarheid, opbrengst en levensduur de beste compressor verkrijgbaar voor de afbouw. De compressor wordt juist vanwege deze eigenschappen ook steeds breder ingezet. De HAMA bouwkwaliteit zorgt er tenslotte voor, dat de aanschaf van de H456 compressor een investering voor vaak tientallen jaren is.

Neem contact op met onze specialisten voor eventueel meer informatie over de HAMA compressor H456 230V